Roura

8ª Nit de vins de Torroja del Priorat .

0

PRIORAT

nitvinstorroja2013

2014 08 23 Nit de Vins de Torroja tarda (25)

2014 08 23 Nit de Vins de Torroja tarda (7)

La piscina municipal de Torroja del Priorat serà l’escenari aquest dissabte, 22 d’agost, de la 8ª Nit de Vins, un esdeveniment singular en el qual participaran vuit cellers locals i dos cellers de la DO Pla de Bages, la regió convidada enguany.
El tast popular començarà a les 22:00 h i el tiquet de degustació (9 euros) permetrà conèixer els diferents vins dels elaboradors que participen a la trobada. Es tracta dels productors locals Aixalà i Al- cait, El Solà d’Ares, Escoda Pallejà, Sabaté Franquet, Sabaté i Mur Viticultors, Terroir al Límit, L’Infernal i Minyó. Els cellers convidats de la DO Pla de Bages són Celler Abadal i Celler Més que Paraules. El tiquet d’entrada donarà dret a participar en el sorteig d’un lot de vins.
Com cada any, prèviament a la mostra de vins nocturna, s’ha pro- gramat una activitat adreçada a crítics i professionals del món del vi. A partir de les 17:00 h els assistents (amb reserva prèvia) faran un tast de vins a la Font Vella, després del qual visitaran una finca del poble per conèixer la situació actual de les vinyes, les caracte- rístiques del sòl i el terrer de Torroja i els sistemes de treball i con- reu que fan servir els diferents cellers locals. En aquesta ocasió s’ha previst una visita a la propietat del celler El Solà d’Ares.
La Nit de Vins de Torroja és organitzada per l’Ajuntament de Torro- ja del Priorat en col·laboració amb els diferents cellers locals i amb el suport del Consell Regulador de la DOQ Priorat. El Consell Regu- lador col·labora amb les diferents mostres i tastos populars que s’organitzen durant tot l’any als diferents pobles d’aquesta regió vitivinícola.
www.doqpriorat.org

Comparteix
Roura