Roura

Cellers Torres ofereix la ‘Millor experiència enoturística’ segons Drinks International .

0

Cellers Torres ha rebut el premi a la ‘ Millor experiència eno- turística ’- Best Wine Event -en els Wine Tourism Awards que celebra Drinks International , la prestigiosa revista britànica dedicada al món del vi i dels destil·lats.
El jurat ha destacat l’originalitat de les seves propostes i les ha qualificat de “ fantàstiques ”, “ experiencials ” i “ educatives ”, segons publica la revista en el seu número de febrer i pàgina
web. ‘ Matí de verema ’ consisteix en un taller per conèixer el procés d’elaboració del vi, des que es cull el raïm fins que arri- ba a la copa, mentre que la segona activitat premiada, ‘Del cep a la copa’, és un tast sensorial a peu de vinya que permet apro- fundir en el coneixement de les varietats, que tasta primer la fruita i després el vi elaborat amb aquesta varietat.
Els Wine Tourism Awards, premis de referència que promouen i reconeixen l’excel·lència i innovació en l’enoturisme, han dis- tingit Torres en quatre ocasions, tres com a ‘Experiència més
innovadora’ i en l’edició d’enguany com a ‘Millor experiència enoturística’. Uns reconeixements que demostren, sens dubte, la capacitat de l’equip d’enoturisme de Cellers Torres ofereix més de vint activitats entorn del món del vi per a tot tipus de visitant en 8 idiomes. El 2016 va rebre prop de 100.000 visi- tants de més de 80 nacionalitats diferents. El celler promou activament l’enoturisme al Penedès amb iniciatives com La Carretera del Vi, una proposta que aglutina 13 cellers situats sobre el traçat d’una antiga via de comerç romana que va de l’interior a les costes del Garraf.
www.torres.es

Comparteix
Roura