Roura

Experiències úniques per celebrar els 100 anys del Celler Masroig aquesta Setmana Santa .

0

Aquest any Celler Masroig celebra 100 anys i per aquest motiu, durant la Setmana Santa, organitza diverses experiències eno- turístiques exclusives i emocionants amb les quals podreu des-
cobrir la història i els productes del celler. Activitats perfectes per gaudir en parella, amb amics o en família, ja que els nens/ es també podran participar-hi. A partir del dissabte 8 d’abril hi haurà visites guiades al Celler amb la possibilitat de gaudir de paquets turístics amb museus i monuments emblemàtics de la zona com les Mines de Bellmunt i el Castell de Miravet, i també de la gastronomia prioratina en diversos restaurants de la zo- na. El dia 8, a part, també hi haurà l’activitat Celler Infantil, al matí i a la tarda, un taller on els nens i nenes podran aprendre què és i d’on prové el vi, mentre els seus pares descobreixen les instal·lacions i els vins d’aquesta casa.
El diumenge dia 9 s’inaugura La Ruta dels Cucó’s, un itinerari de senderisme on es descobriran les barraques de pedra seca que construïen antigament els pagesos, i finalitzarà amb un tast de vins de la gamma Finca Cucó. El dia 14 d’abril arriba l’activitat més esperada, una experiència única a l’ermita de Les Pinyeres, on un cavaller i una dama protagonitzaran la Llegen- da de les Pinyeres, un espectacle en viu que finalitzarà amb una degustació dels vins que porten el mateix nom i un detall per als més petits. El dissabte 15 es realitzarà de nou el Celler infantil. Per acabar, el diumenge 16 el Celler Masroig oferirà una visita guiada acompanyada d’un tast a cegues amb el som- melier Rafel Pino. Un tast divertit on s’hauran d’endevinar di- ferents aspectes dels vins que es tastaran.
www.cellermasroig.com

Comparteix
Roura