Roura

Gran èxit d’assistècia a la jornada solidària dels Cellers Torres amb la Marató de TV3 .

0

image001

miguel_torres

IMG_0781

IMG_4389

DSCN1227

TORRES-Priorat (2)

Cellers Torres recapta 5.540 euros per a la Marató de TV3, gràcies a les aportacions de les 750 persones que han participat en la segona jornada solidària celebrada dissabte passat, 28 de novembre, al seu centre de visites de Pacs del Penedès. La Fundació Miguel Torres, tal com va fer en la primera edició, ha decidit complementar aquest import amb 3.000 euros, contribuint així amb un total de 8.540 eu- ros en la investigació de la diabetis i l’obesitat, les dues malalties metabòliques més freqüents a Catalunya.
La celebració d’aquesta jornada, organitzada a través de la Funda- ció Miguel Torres, ha estat possible gràcies a la col·laboració de 50 empreses i entitats i als més de 50 voluntaris treballadors de la gran familia de Torres.
El bon temps, l’ambient festiu i familiar i la bona acollida de les dife- rents d’activitats dirigides han contribuït al seu èxit. Més de 150 persones han participat en les activitats dirigides que s’oferien; els maridatges de sushi, de formatges, les activitats infantils organit- zades per Mas Albornà, i el taller de maridatge són algunes de les que han despertat més interès. S’han servit, al llarg de tot el dia, un total de 1.300 degustacions de vins Torres i tapes de diferents res- taurants i càterings.
L’acte ha comptat també amb l’actuació castellera dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove, els Xicots i els Falcons de Vilafranca i amb l’actuació musical del l’Escola de Música de l’Alt Penedès. A més, els assistents també han pogut comprar llibres de segona mà, gaudir la música en directe a l’exterior, on s’havia instal·lat la Wine Truck, la carismàtica furgoneta Citroën HY del 1964 customitzada, i par- ticipar en el sorteig de nombrosos premis.
Empreses i entitats col·laboradores: Grupo Montextil, J. Rius, ISS, Font d’Or, Cafès Novell, Cal Cassoles, Colla Jove de Vilafranca, Creu Roja, Cudié, Autocars Dotor, Falcons de Vilafranca, Frit Ravich, Gràfiques MB, Koala, Mallol Càtering, Mas Albornà, Mitjans, Moixa , Espai , Pedial, Pellisa Ràfols, Procrea, Stoelzle, Xerigots , Xicots de Vilafranca , Fusteria Albareda , El 3 de vuit, Castellers de Vilafranca, La Vinya de Pacs, Capa Negra, Kan Bakus, Lost Frequency, Vile, Rà- dio i Televisió Vilafranca – Penedes, Escola de Música de l’Alt Pene- dès, El Racó de la Calma, Plana Rodona, Fundació Port Aventura, Selecte Sopars i Còctels, Plameca, Munich Sports, Masia Cal Fuster, Black Crown, Vodafone, Restaurant La Garrofa, Restaurant La Po- sada, Grill, Punto Blanco, Ajuntament de Pacs del Penedès.
Per a més informació:
prensa@torres.es
www.torres.es

Comparteix
Roura