Roura

Jean Leon dedica la quarta edició del ViArt a la música .

0

Jean Leon va celebrar, el passat divendres una nova edició del ViArt, el maridatge de vins i art al cor del Penedès, enguany dedicat a la música. A partir de les 20.30h van anar arribant els assistents al celler de Torrelavit on van serrebuts amb una co- pa de Jean Leon 3055 Chardonnay.
Després d’una breu presentació per part de Mireia Torres , di- rectora de Jean Leon, es va gaudir de l’actuació de Xavier Piqué Quintet amb el seu “Concert Sinatra”, que al 2007 va portar al palau de la Música amb un ple absolut. Un sopar còctel, mari- dat X‐15 i Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva 2004 en format màgnum, i amenitzat amb jazz i soul de la mà de Aisha Fay , donant pas a la veu de la soprano Gisela Villamayor, con- cursant de la quarta edició d’Oh Happy Day de TV3 amb el grup vocal Le Due Donne que, acompanyada per Xavier Borja al pia- no, van omplir de màgia l’interior del celler penedesenc gràcies a la bona acústica que aportaven les bótes plenes de vi en en- velliment.
Després de la pintura, el teatre i la dansa, les modalitats artís- tiques escollides en les anteriors edicions, la música va prota- gonitzar la 4ª edició del ViArt que va comptar amb la partici- pació de més de 90 persones, sent una de les edicions més concorregudes. El ViArt es consolida així com un esdeveniment de referència per aquells amants del vi i de l’art amb ganes de deixar-se sorprendre, any rere any, per una nova temàtica ar- tística en un entorn inigualable. www.jeanleon.com

Comparteix
Roura