Roura

La DO Alella presenta els seus vins a Palau Robert de Barcelona .

0

La Denominació d’Origen Alella va presentar ahir dilluns els seus vins al Palau Robert de Barcelona en la que ha estat la seva primera jornada professional. Els assistents a l’acte, professionals de la restauració i l’hostaleria i prescriptors del món del vi, van poder gaudir del més de mig centenar de re-ferències dels 8 cellers que hi van participar en l’acte (Alella Vinícola, Alta Alella, Bouquet d’Alella, Can Roda, Quim Batlle, Raventós d’Alella, Roura i Serralada de Marina), així com dels vins d’altres elaboradors del territori, també emparats per la DO Alella.
L’acte va ser inaugurat per Quim Batlle, President del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Alella, acompanyat per Salvador Puig, director de l’INCAVI, i va comptar amb l’assis-tència d’altres agents del món del vi, com ara l’Associació Ca-talana d’Enòlegs i l’Associació Catalana de Sumillers.
Sota el lema Proximitat i caràcter mediterrani, el showroom va permetre als assistents conèixer de prop l’oferta vitivinícola d’una zona històricament lligada a Barcelona per la seva proxi-mitat, ja des de l’edat mitjana, quan eren els vins preferits a la seu barcelonesa.
La DO Alella és una de les més petites i també de les més an-tigues de la península Ibèrica. Amb més de 60 anys d’història treballant per garantir la qualitat dels seus vins, la DO s’ha anat modernitzant amb el pas del temps, incorporant noves tècni-ques i nous sistemes de conreu i elaboració, mantenint sempre els criteris de qualitat i la personalitat d’uns vins coneguts i estimats ja a l’època dels romans i que simbolitzen el caràcter mediterrani d’aquesta zona vinícola que creix entre el mar i la muntanya, entre el camp i la ciutat.
www.doalella.com

Comparteix
Roura