Roura

El paratge Vallcirera d’Alta Alella Mirgin ha obtingut la denominació “ Paratge Qualificat ” .

0

El celler ALTA ALELLA MIRGIN -marca que recull tots els caves d’ALTA ALELLA- anuncia el reconeixement d’una de les seves parcel·les amb la categoria de “ Paratge Qualificat ”, la més Premium del sector del cava: el paratge Vallcirera.
Anunciat la setmana passada per la ministra d’Agricultura, Pes- ca, Alimentació i Medi, Isabel García Tejerina; el Ministeri ha aprovat els 12 primers “Paratges Qualificats de Cava”, un re-
coneixement de qualitat i singularitat al que només poden accedir els cellers que compten amb un paratge que ha estat determinat com excepcional gràcies a les seves condicions climàtiques i geològiques.
El Paratge Qualificat Vallcirera gaudeix de condicions excep- cionals entre les que destaquen el sòl de sauló i el clima me- diterrani, moderat per la Serralada de Marina i suavitzat per la proximitat al mar. Es tracta d’un paratge singular en el que es cultiven les varietats Pansa Blanca i Chardonnay amb un ren- diment baix, destinades a l’elaboració dels caves AA MIRGIN GRAN RESERVA i AA MIRGIN OPUS EVOLUTIUM.
En els propers mesos, ALTA ALELLA MIRGIN adaptarà la imatge dels seus “Caves de Paratge” a les normatives del Consell Regulador. www.altaalella.wine/es

Comparteix
Roura