Roura

Pluja d’estels al celler Mas Garcia Muret .

0

logo_garciamuret

viujussa_mas_garcia_muret_02-900x658

obs1

El passat dijous dia 13 al Celler MAS GARCIA MURET va ser l’esce- nari de la pluja d’estels més coneguda com les llàgrimes de Sant Llorenç, sota el mantell d’una nit espectacular, els visitants van gaudir d’una visita al celler, degustació de formatges de Sort, em- botits artesans de la Casa Sunyer, vins del Celler Mas García Muret , i de xerrada i observació del cel a ull nu i amb telescopi a càrrec de Kike Herrero i Elena Vega, astrònoms de Celístia Pirineus .
Diversos municipis del Pallars Jussà i la Noguera a la zona del Mont- sec, han estat recentment certificats per la UNESCO com a Reserva i Destí Turístic STARLIGHT. Això ho situa com un dels indrets més pri- vilegiats del món per a l’observació del cel nocturn, un patrimoni molt singular per protegir i gaudir-ne entre tots.
Gràcies al celler Mas Garcia Muret situat en un lloc privilegiat entre les faldilles del pantà de Terradets i el poble de Llimiana, sota el mantell d’estrelles es va poder gaudir d’una experiència d’oci noc- turn diferent gastronomica, cièntifica i l’enologica” .
www.masgarciamuret.com

Comparteix
Roura