Roura

Viu la verema al Celler Masroig .

0

descarga

Viu la verema Celler Masroig

Enoturisme1_CellerMasroig

Captura-de-pantalla-2015-11-15-a-las-16.42.18-508x390

Després de l’èxit en la temporada 2015, Celler Masroig torna a oferir-nos l’oportunitat de viure una experiència enoturística diferent durant el període de verema, perquè el visitant visqui de primera mà la temporada més intensa del món vitivinícola.
Com cada any, s’acosta l’inici de la campanya de la verema, la recollida del raïm, un dels moments més esperats dins del món del vi. Celler Masroig dóna l’oportunitat de compartir amb els seus visitants aquest moment, gaudint així d’una experiència real i directa, on podran veure les diferents tasques que es realitzen i seguir en directe tot el procés.
Amb el lema “Viu la verema”, Celler Masroig pretén oferir una activitat divertida i enriquidora on els visitants esdevindran vi- ticultors per un dia. Una experiència única, plena d’emocions, on aprendran a recollir el fruit que permetrà elaborar els vins de la nova anyada. Posteriorment, l’activitat segueix amb la vi- sita a les instal·lacions centenàries del Celler Masroig i finalitza amb un tast de most i dels vins del Celler.
D’altra banda, pels més aventurers, Celler Masroig també ofe- reix una ruta amb 4×4 per les vinyes del territori, on es podran descobrir les històries i els orígens de la nostra cultura vitiviní- cola. Una experiència enoturística que s’iniciarà amb una pano- ràmica de paisatge de la comarca del Priorat,recorrent els seus intensos camins, per acabar a l’històric Celler Masroig,on es po- dran descobrir les seves instal·lacions i tastar els seus vins.
L’activitat s’ofereix els dissabtes durant el període de verema (setembre – octubre 2016).Cal reserva prèvia i la realització de les activitats anirà en funció de la durada de la campanya de verema. www.cellermasroig.com

Comparteix
Roura